Instrumenten

Scans en portfolio zijn vervallen

Er is gebleken dat de gegevens vanuit de scans en portfolio’s die op deze pagina stonden onvoldoende beveiligd waren volgens de eisen van deze tijd. Daarom is besloten om deze instrumenten van onze website te halen. Omdat de inhoud van de scans gebaseerd was op de oude SBL-competenties, en er inmiddels nieuwe bekwaamheidseisen door de Onderwijscoöperatie zijn opgesteld, worden de scans ook niet meer teruggeplaatst.

Hoe kom ik bij mijn gegevens in mijn portfolio?

De gegevens uit de portfolio’s blijven bewaard tot eind 2015. Wil je jouw portfolio inzien of zelf opslaan, vul dan bijgevoegd formulier in. Dan krijg je via je IP-adres toegang. Na 31 december 2015 worden alle gegevens vernietigd.
Je IP-adres kun je gemakkelijk opzoeken via www.watismijnip.nl.
TIP: gebruik het wachtwoord voor je portfolio en de scans ook niet meer voor je andere bestanden.

Kijkwijzerapp

In het kader van peer review is de kijkwijzerapp ontwikkeld, een handig hulpmiddel voor leraren voor lesobservaties en feed back geven.

Ruim Baan voor PO

Leraar in het primair onderwijs? Bekijk het loopbaanplatform ‘Ruim Baan voor PO‘. Dit online loopbaanplatform voor iedereen die in het primair onderwijs werkt of wil werken, dat is Ruim baan voor po. Natuurlijk vind je hier alle vacatures in het primair onderwijs. Maar er valt nog veel meer te ontdekken!

Wat past bij jou?

Wie ben je? Wat kun je? Waar ben je in gespecialiseerd? Welke specifieke interesses in het onderwijs heb je? Ruim baan voor po helpt je jouw antwoorden op deze vragen te formuleren en je volgende stap in het onderwijs te maken.

Alle interessante vacatures

Maak een profiel aan en ontdek je talenten via verschillende testen en tools. Met je online cv kun je direct reageren op onderwijsvacatures. We houden je wekelijks op de hoogte van nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn. Daarvoor stel je zelf je filter in, naar regio, bouw, onderwijsmethode, wat jij belangrijk vindt!